Det Nye Universitets- hospital, Region Midtjylland

"Ærlig og troværdig samarbejdspartner"

”JFP har efterhånden lavet en stor del af arbejdet på Det Nye Universitetshospital (DNU): To hovedentrepriser til område S1. Råhus-entreprisen på område S2. og på S4, samt renovering af afsnit C2 på det eksisterende Skejby Sygehus. De dele, der allerede er afleveret, har været i orden og yderst professionelt og fint håndteret og heldigvis tegner det også godt med de igangværende entrepriser.

Samarbejdet med JFP er generelt rigtig fint og præget af ærlighed og troværdighed. Når vi indgår aftaler forsøger alle parter at leve op til dem. Det er utrolig rart som bygherre.

På et byggeri af denne størrelse og varighed kan man ikke undgå, at der opstår uforudsete problemer og konflikter undervejs. Heldigvis går JFP altid ind i konflikter og andre udfordringer på en seriøs og saglig måde. De er meget løsningsorienterede og man fornemmer, at de altid forsøger at finde en løsning.

Vi oplever, at medarbejderne hos JFP får og tager et stort ansvar. De kan og må tage beslutninger på byggepladsen. Det er en kæmpe fordel for os, at tingene ikke skal igennem en lang beslutningsproces og tilbage til topledelsen i virksomheden, før vi kan komme videre.
Så generelt er vi glade for samarbejdet med JFP.”

Projektleder Stine Vestergaard
Det Nye Universitetshospital
Region Midtjylland

Tryk her for at se referenceblad

 • JFP holder ferielukket uge 28, 29 og 30

  I uopsættelig tilfælde kontakt:

  Jesper S. Hjorth
  mob. 2528 0306 - Jylland
  Niels Henrik Andersen
  mob. 2559 0791 - Sjælland