JFP og vores underentreprenører har ved flere lejligheder tidligere modtaget ros og hæder fra bygherren, Region Midt, i forbindelse med vores opgave på det kommende supersygehus i Gødstrup, DNV. Blandt andet for opfindelser eller nytænkning, der konkret har forbedret arbejdsgange og arbejdsmiljøet.

Forleden faldt bygherrens positive opmærksomhed igen på JFP og vores underentreprenør i forbindelse med byggeriet af DNV Service- og Teknikby, Hetag. Nemlig i forbindelse med at Koncern HR Region Midt har udført ”Bygherrens kampagne” i maj – juni måned med fokus på adgangsveje og ryddelighed i arbejdsområder.

Medarbejdere fra Koncern HR Region Midt har de seneste måneder gennemført samtaler med mange aktører på byggepladsen og er nået frem til det resultat, at Hetag og JFP klarer sig bedst, når det kommer til adgangsveje og ryddelighed i arbejdsområder. Dette blev fejret med overrækkelse af et diplom i kantinen på byggepladsen ved DNV, ligesom der blev overrakt en stor æske chokolade til håndværkerne.

Hos JFP glæder vi os over, når vores underentreprenører gør sig positivt bemærket på denne måde, da adgangsveje og ryddelighed også har vores største bevågenhed. De to ting hænger uløseligt sammen med fokus på at undgå arbejdsulykker, som er et konstant fokusområde hos JFP.

Ryddelighed 2