Det var en iskold og blæsende dag, da spaden forleden blev sat i jorden første gang ved det, der i løbet af de kommende år skal blive til en helt ny børnehave i Irmabyen, Espelund Børnehave. Men der var masser af forventningsfulde smil at varme sig ved, da de første spadestik blev taget.

JFP Murer & Tømrer skal opføre den nye moderne institution, og direktør Mikkel N. Steffensen tog sammen med Rødovre borgmester, Erik Nielsen, de første stivfrosne symbolske spadestik.

”Arkitektonisk vil institutionen harmonere med de omkringliggende bygninger og den karakteristiske natur, der indbyder til spændende og utraditionelle udearealer, som er en vigtig del af det kulturhistoriske Espevangsområde,” sagde borgmesteren blandt andet.

Mikkel N. Steffensen fortalte, at han havde glædet sig til dagen:
”Det er selvfølgelig altid en stor og god dag, når man tager første spadestik til et nyt byggeri. Men for JFP Murer & Tømrer er lige præcis denne dag noget helt særligt. Vi har længe arbejdet her i området. Vi har nemlig fået lov til også at hjælpe med at opføre nogle af de mange nye boliger, der skal være med til at udgøre denne fantastiske nye bydel i Rødovre. Derfor er det en helt særlig opgave også at få lov til at opføre den daginstitution, der fremover skal danne ramme om hverdagen for masser af børn og forældre, der bor i området - og for pædagoger og andre medarbejdere, der dagligt får deres gang her,” sagde han.

Institutionen skal opføres i to plan og bliver på cirka 1700 kvadratmeter. Den skal rumme 180 børn og bliver en lys og moderne daginstitution. Udenfor kommer der en naturlegeplads med masser af udfordringer og aktiviteter for børnene, som både inden- og udendørs vil kunne tage en rutsjebane ned fra 1. sal. En flot institution i høj kvalitet.

”Jeg synes, vi har indledt samarbejdet rigtig godt og har en god og positiv dialog. Vi glæder os til mange måneders samarbejde endnu. Og så glæder vi os selvfølgelig til den dag, hvor vi kan aflevere Espelund Børnehave – og I kan klippe den røde snor og invitere de første 180 børn og deres forældre inden for i moderne og innovative omgivelser med masser af udfordringer og aktiviteter for børnene. Tak for tilliden til JFP Murer & Tømrer. Jeg lover, at vi vil leve op til den hver eneste dag!” sluttede Mikkel N. Steffensen.

Første Spadestik Feb 2018 JFP