Der var lutter rosende ord om bygningen, da Arla forleden indviede deres nye innovationscenter i Skejby. Det var ingen ringere end Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, som klippede snoren og officielt indviede Arla Innovation Centre.

På talerstolen i innovationscentres store atrium var blandt andre miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard og CEO i Arla Peder Tuborg, som alle talte meget rosende om bygningen.

Efter den officielle ceremoni fik alle gæsterne mulighed for at se huset og dets funktioner samt smage på nogle af de udviklingsprodukter, som Arla arbejder på men som endnu ikke er kommet ud på supermarkedernes hylder.

Bygningen, som JFP har opført i hovedentreprise, er 10.000 m² og rummer alt fra komplekse laboratorier og administrative arbejdspladser til sensorikrum og forsøgsmejeri. Bygningen er udført i høj kvalitet og med yderst komplekse funktioner - alt sammen for at kunne udvikle fremtidens mejeriprodukter.

Arlas Innovation Centre er placeret som en del af Agro Food Park nord for Aarhus, og sammen med en række andre fødevarevirksomheder har de sat sig det mål at udvikle området til en art Silicon Valley inden for fødevareudvikling.

Se indslag fra TV Østjylland her