I begyndelsen af den nye år kunne 55 ansatte hos HK MidtVest rykke ind i nye flotte og rummelige lokaler midt i Herning. JFP Murer & Tømrer har netop afleveret det nye domicil, som vi tog første spadestik til i februar 2017.

Bygningen, der er bygget i to plan, rummer lyse kontorer med glaspartier samt et stort mødelokale. Ligeledes er der etableret et stort og imødekommende receptionsområde. Gulvene er udført med tæpper, klinker og træ.

Sideløbende med opbygningen af den nye bygning, har JFP renoveret den eksisterende HK-bygning på cirka 1000 kvadratmeter, som er blevet bygget sammen med den nye tilbygning. Den eksisterende bygning har fået nye vinduespartier og der er skabt nye store kontorer i bygningen. Der er sat nye indvendige døre og vinduespartier ind, lige som lofter og vægge er malet. Desuden er der lagt nye gulve – både tæpper og polyurethan. Personaletoiletterne er også blevet renoveret så de fremstår nutidige og i samme stil som resten af bygningen.

JFP Murer & Tømrer har også stået for at etablere nye udenoms-arealer med tilhørende gårdmiljø samt nye belægninger.

Forleden holdt HK MidtVest det officielle snoreklip og inviterede samtidig til reception for blandt andet håndværkere, medarbejdere og naboer. Derudover holder HK åbent hus lørdag 20. januar, hvor der vil være rundvisning i lokalerne.

IMG 1236