Gribskov Kommune og OK-Fonden står bag 72 nye plejeboliger i Bavne Ager Vest i Gilleleje. ATP Ejendomme er bygherre – og de har netop valgt JFP som totalentreprenør på projektet.

Plejehjemmet bliver et nyt og moderne plejehjem med tilhørende nye seniorboliger. I plejeboligerne bliver der lagt afgørende vægt på hjemlighed samtidig med, at det sikres, at boligerne er egnede til mennesker med demens. Kombinationen med senior- og plejeboliger betyder, at kommunen over tid kan give borgerne mulighed for at blive i deres private bolig livet ud - også hvis de får behov for hjælp og pleje. 

Foruden de 72 boliger omfatter byggeriet også fællesarealer, herunder blandt andet storkøkken, café, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi. I alt 6.500 m² inklusive kælder. Desuden bliver der etableret parkeringsplads, terrasser, frugthave og et stisystem, der animerer til kortere eller længere gåture i plejecentrets varierede uderum med grønne områder og naturområder. Midt i bygningen bliver der etableret gårdhave i to niveauer med naturhave og prydhave, som inviterer til ophold og afslapning.

Det er ATP Ejendomme, der er bygherre, mens OK-Fonden efterfølgende skal forestå den overordnede planlægning og drift af det kommende plejehjem. Udviklingen af Bavne Ager Vest sker samtidig med, at en stribe andre store projekter er undervejs i Gribskov.

Projekteringen af projektet er i fuld gang, og vi forventer at gå i gang med byggeriet i primo maj 2018. Byggeriet skal efter planen stå færdigt september 2019.

 

Skærmbillede 2018 05 09 Kl 094647