Vi bygger fremtiden. For mennesker – af mennesker

JFP er en virksomhed i vækst. Vi arbejder lige nu på et væld af boligbyggerier og erhvervsbyggerier, flere sygehuse, plejecentre og andre offentlige byggerier - både i Jylland og på Sjælland. Vi har kontor i København og Herning og beskæftiger i dag cirka 63 funktionærer, der primært er ingeniører, konstruktører, projektledere, byggeteknikere og administrativt personale.

Vi har solid erfaring inden for byggestyring, byggerådgivning og bæredygtigt byggeri. Vores absolut stærkeste kompetencer er overblik og effektiv byggeledelse, og så er vi altid løsningsorienterede og handler hurtigt. Alt det, håber vi, vil gøre os til byggeriets foretrukne totalentreprenør. Vi mener selv, vi er godt på vej. Se vores referencer og udtalelser fra kunderne - og døm selv.

JFP er også en virksomhed med stærke værdier. Vi stræber efter at være byggeriets bedste arbejdsplads. Det stiller krav: Til arbejdsmiljøpolitik, til uddannelse og efteruddannelse, men også til hverdagen på vores arbejdsplads og samspillet med privatlivet – og til det sociale samvær, som vi gør meget ud af.

Selvom vi er en moderne virksomhed, bygger vi på et fundament af mange års erfaring: Jørgen Friis Poulsen a/s blev grundlagt i 1972 som et typisk byggefirma. For at sikre vores fleksibilitet, har vi bibeholdt vores egenproduktion, der i dag beskæftiger omkring 9 funktionærer og 33 timelønnede medarbejdere i Herning.  

CEO: Jesper Friis Poulsen
COO: Niels Henrik Madsen
Regionsdirektør, Jylland: Jesper S. Hjorth
Regionsdirektør, Sjælland: Henrik Bendsen
Salgsdirektør: Søren Trærup
Ejerkredsen tæller Jesper Friis Poulsen, Jørgen Friis Poulsen og en række ledende medarbejdere.

 

Brug af cookies og personoplysninger - læs mere her